The Growth Community

Om er zeker van te zijn dat je mindset sterk en gefocust is en blijft, hebben we de Growth Community in het leven geroepen. Dé plek om samen te komen, te sparren en elkaar te ondersteunen. Zo blijf je scherp en vaar je de koers die je wilt!

MINDSET

Wanneer het op ondernemen aankomt is de juiste mindset van buitengewoon belang. Succesvol zijn is slechts 5% strategie en wél 95% mindset!

Hoeveel uren per dag werk jij aan je bedrijf en hoeveel van die uren besteed je aan je mindset?

Wil je succesvol zijn dan zul je dus heel veel tijd moeten besteden om aan je mindset te werken. Wij zijn ervan overtuigd dat het met name je mindset is die ervoor zorgt dat jij succesvol wordt met je bedrijf. Je strategie is slechts de uitwerking hiervan.


We weten dat je als ondernemer snel wordt opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken, er komt veel op je af en daar komt geen eind aan. Daardoor dreig je je mindset langzaam uit het oog te verliezen en tijd maken om er bewust aan te werken kan er gauw bij in schieten. Om eerlijk te zijn: ook bij ons is dit regelmatig het geval!

 

Om dit te voorkomen hebben we The Growth Community gecreëerd! 

The Growth Community is een exclusief netwerk van ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en begrijpen dat dit alleen kan met de juiste mindset. Binnen deze community word je gestimuleerd om aan je mindset te blijven werken. Door hier samen ruimte voor te maken word je geholpen maar help je ook elkaar om nóg succesvoller je bedrijf te kunnen runnen. Én met meer plezier en gemak.

IMG_2547

Wat kun je verwachten als exclusive member van The Growth Community?

– Een privé groep op LinkedIn met groei-ondernemers waarin je vertrouwelijk al je vragen kunt stellen en je ideeën kunt filteren. Samen kunt sparren en uitwisselen zodoende elkaar te motiveren om aan je mindset te werken.

– Edwin en Julia beantwoorden wekelijks de gestelde vragen in de community om bij te dragen aan het versterken en aanscherpen van de mindset van de individuele ondernemers.

– Maandelijks een Q&A call afgewisseld door Edwin en Julia  

– Twee keer per jaar een Live Event waarin je de kans krijgt om uit je comfort zone te stappen en je mindset een enorme boost te geven. 

 

Word lid van The Growth Community!

De kosten zijn € 2.995,- per jaar of betaal in 7 termijnen

Great things never came from comfort zones!

Wil je ook groeien met je bedrijf? Plan dan een strategiegesprek in om te kijken of je ambities passen bij onze community.

 

WhatsApp Image 2023-02-10 at 21.23.11