EJ Community

Het 'Ondernmemer worden in 10 dagen' programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming. In acht lessen leer je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

Sluit aan bij onze community

Het E&J Growth Accelerators programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming. In acht lessen leer je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

In korte tijd hebben we ons droomleven gecreëerd, zijn financieel onafhankelijk en zijn in staat om ondernemingen snel te laten groeien in waarde en omzet. Wij zijn “verslaafd” aan groei en vinden het ontzettend gaaf om dit aan andere ondernemers te leren. Inmiddels hebben we meerdere  bedrijven geholpen met groei en verkoop. 

Het E&J Growth Accelerators programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming.

Daarbij hebben we ook de onnodige fouten gemaakt en hoe fijn zou het zijn als je wist welke fouten dit waren en hoe je ze kon voorkomen? Graag delen we onze kennis met jou zodat jij het groei proces soepeler verloopt dan dat wij dit hebben gedaan.

In onze vrije tijd lezen we ontzettend veel boeken en volgen graag seminars van succesvolle ondernemers en coaches. Onze ervaring gecombineerd met deze know how hebben we uitgewerkt in een programma waarbij we je coachen, onze kennis delen middels filmpjes, oefeningen en persoonlijke video calls.

product_image

Het doel is dat je na acht weken in staat bent om je onderneming te laten groeien in waarde en in omzet.

We hadden dit succes nooit verwacht en zien het belang van een sterk business plan nog elke dag. Anderen viel dit ook op en zo kregen we van andere ondernemers vragen als: Wat is jullie geheim? Hoe hebben jullie in zo’n korte tijd dit verkoopsucces gerealiseerd? En kun je ons helpen dit ook te realiseren?

In eerste instantie wisten we niet precies wat je moet doen om een onderneming snel te laten groeien, we hebben dit geleerd door heel veel fouten te maken om het de volgende keer beter te doen. We hebben hiervoor niet gestudeerd, want er bestaat geen opleiding die je leert een onderneming verkoopklaar te maken. We zien het dan ook als onze verplichting om onze ervaringen te bundelen en te delen. Zodat andere ondernemers niet dezelfde fouten hoeven te maken die ons veel geld hebben gekost. Daarom hebben we dit programma ontwikkeld waarin je je hele bedrijf opnieuw structureert zodat deze soepel loopt en jij als ondernemer meer tijd hebt voor dingen die je echt leuk vindt of anders je bedrijf verkoopt zonder dat je nog jaren in het bedrijf moet blijven werken. Dus laten we aan de slag gaan met hoe jij je onderneming verkoopklaar kunt maken.

EJ Community

Of we kunnen helpen met dit succes? Volmondig ja en daarom ook deze cursus waarin we ondernemers als jou inzicht bieden in hoe je je onderneming verkoopklaar maakt, binnen een jaar!

€3000 per jaar