Show Order Summary
€995.00
Product Subtotal
Start je bedrijf succesvol in 10 dagen  × 1 995.00
Subtotal 995.00
Total 995.00

Customer information

Factuurgegevens

Uw bestelling

Product Subtotaal
Start je bedrijf succesvol in 10 dagen  × 1 995.00
Subtotaal 995.00
Totaal 995.00

Payment

  • You will be redirected to iDEAL.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacyverklaring. privacybeleid.

Kickstart je bedrijf

In 10 dagen jouw bedrijf succesvol starten onder begeleiding van één van onze coaches. Aan het einde van het traject een Q&A met Edwin en/of Julia zelf. Waar wacht je nog op?

Testimonials

Dankzij de training Kickstart heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken om mijn eigen bedrijf te starten. De training was zeer informatief en behandelde alle belangrijke stappen die nodig zijn om een succesvol bedrijf te starten.
Vilas Pultoo
Nijmegen
Dankzij de training Kickstart heb ik eindelijk de stap durven zetten om mijn eigen bedrijf te starten. Ik had al jarenlang een idee, maar ik durfde nooit de sprong in het diepe te wagen. De training heeft me geholpen om mijn angsten te overwinnen en me vertrouwen gegeven in mijn eigen capaciteiten.
Suga Arulkumaran
London

© 2022 Yoursite. All rights reserved.

Ons gratis E-Book:

'In 10 stappen slimmer ondernemen'

Leave your name and e-mail address and receive the E-Book in which we teach you how to organize your business smarter in 10 simple steps to achieve more success. 

error: Alert: Content selection is disabled!!