Show Order Summary
€499.00
Product Subtotal
Kickstart Methode  × 1 499.00
Subtotal 499.00
Total 499.00

Klant informatie

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotal
Kickstart Methode  × 1 499.00
Subtotal 499.00
Total 499.00

Payment

  • Pay with your credit card via Stripe.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacy policy.

Kickstart methode

Ervaar de kracht van onze Kickstart je Bedrijf training en zie jouw bedrijf bloeien. Treed binnen in een wereld van groei, kennis en eindeloze mogelijkheden. Aarzel niet, reserveer nu jouw plek!

Testimonials

Dankzij de training Kickstart heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken om mijn eigen bedrijf te starten. De training was zeer informatief en behandelde alle belangrijke stappen die nodig zijn om een succesvol bedrijf te starten.
Vilas Pultoo
Nijmegen
Dankzij de training Kickstart heb ik eindelijk de stap durven zetten om mijn eigen bedrijf te starten. Ik had al jarenlang een idee, maar ik durfde nooit de sprong in het diepe te wagen. De training heeft me geholpen om mijn angsten te overwinnen en me vertrouwen gegeven in mijn eigen capaciteiten.
Suga Arulkumaran
London

©2023 Edwin & Julia - All Rights Reserved

Ons gratis E-Book:

'In 10 stappen slimmer ondernemen'

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het E-Book waarin we je leren hoe je jouw bedrijf slimmer kunt organiseren in 10 eenvoudige stappen om meer succes te behalen.