Show Order Summary
€99.00
Product Subtotal
Training verdienmodellen  × 1 99.00
Subtotal 99.00
Total 99.00

Klant informatie

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotal
Training verdienmodellen  × 1 99.00
Subtotal 99.00
Total 99.00

Payment

  • Pay with your credit card via Stripe.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacy policy.

Verdienmodellen

Ontdek hoe je jouw inkomsten kunt verhogen met onze volledig online training Verdienmodellen. Leer alles over de verschillende modellen en ontdek welk model het beste bij jouw bedrijf past. Met de mogelijkheid om op je eigen tempo te leren, ben jij binnenkort in staat om je inkomsten te optimaliseren.

Testimonials

Dankzij de training Verdienmodellen heb ik geleerd hoe ik mijn bedrijf op verschillende manieren kan laten groeien en winstgevender kan maken. Ik wist niet dat er zoveel verschillende verdienmodellen waren die ik kon toepassen en de training heeft me geholpen om te bepalen welke het beste bij mijn bedrijf past.
Fokko de Vries
Heerenveen
Ik ben absoluut blij met de training over verdienmodellen die ik heb gevolgd en kan met trots zeggen dat ik mijn verdienmodel heb omgezet en mijn winst binnen een jaar heb verdubbeld. Dit is een ongelooflijke prestatie en ik kan het niet genoeg benadrukken hoeveel de training hieraan heeft bijgedragen.
Michelle Jassen
Den Haag

©2023 Edwin & Julia - All Rights Reserved

Ons gratis E-Book:

'In 10 stappen slimmer ondernemen'

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het E-Book waarin we je leren hoe je jouw bedrijf slimmer kunt organiseren in 10 eenvoudige stappen om meer succes te behalen.