Online Workshop

Hoe blijf je als ondernemer sterk in uitdagende tijden?

Leer in deze workshop:

✅ Hoe blijf ik nu sterk in deze huidige tijden als ondernemer.

✅ Welke stappen moet ik maken, hoe positioneer ik mezelf.

✅ Hoe geef ik een perfecte pitch waar mijn gesprekspartner interesse in heeft.

8 september om 20:00

8 september om 20:00

Wij helpen ondernemers succesvol te zijn

Wij zijn Edwin en Julia, wij hebben in korte tijd tientallen grote en kleine bedrijven opgezet waaronder een eigen bank. Ons hart ligt bij ondernemers uit het midden en klein bedrijf. Die helpen wij zowel met kennis als financieel. Jaarlijks coachen we honderden ondernemers die zich afvragen:

Leer te werken AAN je bedrijf, in plaats van IN je bedrijf 

Onafhankelijk zijn, vrijheid om te doen wat je wilt en meer omzet.

Creëer waarde en vergroot je omzet met ons

Nadat wij 6 jaar geleden in het diepe sprongen zagen we ons factoring bedrijf in vier jaar tijd groeien naar een omzet van €400,000,000. Na twee jaar ondernemen kochten we 22 appartementen voor de verhuur. En in het derde jaar, verhuisden we naar Spanje en stuurden vanuit daar onze bedrijven aan. We brachten een uitzendbureau van een omzet van 4 ton per maand in zes maanden naar €1,4 miljoen per maand en verkochten ons eigen verzekeringskantoor aan ABN AMRO en later Rothschild. Daarna hebben we een internationale payroll organisatie opgezet dat binnen een half jaar een omzet van € 3.000.000 draaide.

Dat lijkt een succesvol droomleven en inmiddels is dat het ook, maar in al die jaren hebben we veel fouten gemaakt, veel geld verloren, met verkeerde mensen zaken gedaan en bedrijven gehad die aanmodderden. We zagen in dat groei niet vanzelf komt. We leerden van onze fouten en met elke nieuwe onderneming, konden we sneller en groter groeien. Graag leren we jou hoe jij hetzelfde kunt bereiken! 

product_image

Schrijf je in voor de Workshop