E&J Growth
Accelerators

Het E&J Growth Accelerators programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming. In negen lessen leer je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

Growth Accelerator programma

In korte tijd hebben we ons droomleven gecreëerd, zijn financieel onafhankelijk en zijn in staat om ondernemingen snel te laten groeien in waarde en omzet. Wij zijn ‘verslaafd’ aan groei en vinden het ontzettend gaaf om dit aan andere ondernemers te leren. Inmiddels hebben we meerdere bedrijven geholpen met groei en verkoop. 

Het E&J Growth Accelerators programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming.

Op onze weg naar succes hebben wij ook de nodige fouten gemaakt en hoe fijn zou het zijn als u weet welke fouten dit zijn en hoe u ze kunt voorkomen? Wij delen onze kennis graag met u, zodat uw groeiproces soepeler verloopt dan we deden.

In onze vrije tijd lezen we veel boeken en volgen we graag seminars van succesvolle ondernemers en coaches. Onze ervaring met deze knowhow hebben we gecombineerd in een programma waarin we je coachen en onze kennis delen door middel van video’s, oefeningen en persoonlijke video oproepen.

Het doel is dat je na negen weken in staat bent om je bedrijf te laten groeien in waarde en omzet.

Dit succes hadden we nooit verwacht en zien nog dagelijks het belang in van een sterk businessplan. Anderen merkten dit ook op en we kregen vragen van andere ondernemers zoals: Wat is jouw geheim? Hoe heb je dit verkoopsucces in zo’n korte tijd bereikt? En help jij ons dit te realiseren?

In eerste instantie wisten we niet precies wat je moet doen om een onderneming snel te laten groeien, we hebben dit geleerd door heel veel fouten te maken om het de volgende keer beter te doen. We hebben hiervoor niet gestudeerd, want er bestaat geen opleiding die je leert een onderneming verkoopklaar te maken. We zien het dan ook als onze verplichting om onze ervaringen te bundelen en te delen. Zodat andere ondernemers niet dezelfde fouten hoeven te maken die ons veel geld hebben gekost. Daarom hebben we dit programma ontwikkeld waarin je je hele bedrijf opnieuw structureert, zodat deze soepel loopt en jij als ondernemer meer tijd hebt voor dingen die je echt leuk vindt of anders je bedrijf verkoopt zonder dat je nog jaren in het bedrijf moet blijven werken. Dus laten we aan de slag gaan met hoe jij je onderneming verkoopklaar kunt maken.

Inhoud groeiplan

Het E&J Growth Accelerators programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming. In acht lessen leer je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

Leer waarom het belangrijk is dat je bedrijf zonder jou draait en wat de grootste succesfactor van groei is.

In deze module leer je vanuit de klant te denken en in te zoomen op jouw product of dienst. 

In deze module leer je vanuit de klant te denken en in te zoomen op jouw product of dienst. 

In deze module staan partnerschappen centraal. Je leert waarom deze een vitaal onderdeel zijn van de groei van je bedrijf en hoe je partnerschappen kunt aangaan.

In deze module staan partnerschappen centraal. Je leert waarom deze een vitaal onderdeel zijn van de groei van je bedrijf en hoe je partnerschappen kunt aangaan.

Waarom is je merk belangrijk voor de groei van jouw onderneming? Deze module laat je zien hoe je bouwt aan jouw brand zonder hiervoor direct op het NOS Journaal te hoeven komen.

Deze module gaat over de drijvende kracht achter de groei en onderneming, dat ben jij. Wat is je plan? Waar wil jij naartoe?

FAQ

Al sluiten we het programma af na acht weken, we hopen dat je zulke waardevolle contacten hebt opgedaan dat je ook na het traject nog veel contact zult houden. In sommige gevallen is het mogelijk om na het online programma individuele coaching van Edwin & Julia te ontvangen of hen als investeerder bij je bedrijf te betrekken,

Dan is dit programma perfect voor je. Door het kijken van de video’s en de calls met je groep zul je ontdekken wat mogelijke groeidoelen zijn en zul je zelfs groter gaan denken dan je nu al doet!

Dan is dit programma perfect voor je. Door het kijken van de video’s en de calls met je groep zul je ontdekken wat mogelijke groeidoelen zijn en zul je zelfs groter gaan denken dan je nu al doet!

Ja! Verkoopklaar wil niet zeggen dat je het bedrijf hoeft te verkopen. Het betekent dat het bedrijf zonder jou kan en dat je niet meer ‘het hart’ van de zaak bent. Je hoeft het dus niet te verkopen, maar het draait wel door zonder jou zodat jij je kunt richten op nieuwe projecten, bedrijven of privézaken.

Schrijf je in voor het Growth Accelerator programma

Of we kunnen helpen met dit succes? Volmondig ja en daarom ook dit programma waarin we ondernemers als jou inzicht bieden in hoe je je onderneming verkoopklaar maakt, binnen een jaar!

Ons achtweekse programma kun je aanschaffen voor €4.995,- of betaal in 6 termijnen van €875,-