Leer hoe je het maximale uit je verdienmodel haalt

 

Wil je meer verdienen met je bedrijf of je persoonlijke projecten? Dan is het belangrijk om te weten welke verdienmodellen het beste bij jou en je doelen passen. Onze training Verdienmodellen biedt je de tools en kennis die je nodig hebt om het maximale uit je verdienmodel te halen.

In deze training leer je alles over de verschillende verdienmodellen, hoe je kunt bepalen welk verdienmodel het beste bij jou past en hoe je dit succesvol kunt implementeren. Of je nu een ondernemer bent een freelancer of een creatieveling, deze training is voor iederee n die meer wil verdienen en succesvol wil zijn.

Verdienmodellen die werken.

Een online training van vijf lessen die jou in staat stellen:

– Je verdienmodellen aan te scherpen en slimmer in te zetten
– Meer inzicht te verwerven in het belang van klantenbinding en partnerships m.b.t. verdienmodellen
– De kracht van cijfers te ontdekken binnen de creatie van jouw unieke verdienmodel

 

 

Schaf de training direct aan!

De investering in jezelf is slechts €99.-

Een sterk verdienmodel is natuurlijk essentieel bij succesvol ondernemen.

Wat een verdienmodel precies is en hoe het werkt kun je overal op internet vinden, maar wij gaan jou in deze training tevens iets aanbieden dat nog veel waardevoller is, namelijk:

Hoe we verschillende verdienmodellen inzetten voor onze eigen ondernemingen en hoe ook jij slimmer kunt nadenken over de onderneming die je nu hebt of gaat starten.

Jouw verdienmodel(len) aanscherpen en effectiever inzetten?

Leer van onze tips en voorkom de meest gemaakte fouten!

Verdien meer met betere verdienmodellen

Met de verdienmodellen die bij jou en je onderneming passen, welke slim en doeltreffend zijn opgezet is de groei van je onderneming gewaarborgd en is succes gegarandeerd.
Wij helpen je graag op weg bij het in elkaar zetten van deze modellen met alle kennis en ervaring die we hebben vergaard gaandeweg. Elke branche en ‘tak van sport’ heeft zijn eigen do’s en don’ts en met deze korte maar effectieve training krijg jij de handvatten om te floreren met je bedrijf!

Wacht niet langer en leer hoe je het maximale uit je verdienmodel haalt. Meld je nu aan voor onze training en ontdek welk verdienmodel het beste bij jou past.

De investering in jezelf is slechts €99.-