The Growth Community

Heb je wel eens gewenst dat je kon praten met ondernemers die net zo gedreven zijn als jij? Die allemaal dezelfde passie hebben voor groei en succes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn enorm trots op onze Growth Community - een warme, gezellige plek waar ondernemers zoals jij samenkomen om elkaar verder te helpen. Elke ondernemer kent ups en downs, maar het zijn juist die momenten waarop we leren en groeien. De kracht van onze community zit in het delen van persoonlijke verhalen, het stellen van vragen en het geven van tips. Alleen door écht naar elkaar te luisteren, en van onze fouten leren, kunnen we samen nog beter worden.

MINDSET

Wanneer het op ondernemen aankomt is de juiste mindset van buitengewoon belang. Succesvol zijn is slechts 5% strategie en wél 95% mindset!

Hoeveel uren per dag werk jij aan je bedrijf en hoeveel van die uren besteed je aan je mindset?

Wil je succesvol zijn dan zul je dus heel veel tijd moeten besteden om aan je mindset te werken. Wij zijn ervan overtuigd dat het met name je mindset is die ervoor zorgt dat jij succesvol wordt met je bedrijf. Je strategie is slechts de uitwerking hiervan.


We weten dat je als ondernemer snel wordt opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken, er komt veel op je af en daar komt geen eind aan. Daardoor dreig je je mindset langzaam uit het oog te verliezen en tijd maken om er bewust aan te werken kan er gauw bij in schieten. Om eerlijk te zijn: ook bij ons is dit regelmatig het geval!

Om dit te voorkomen hebben we The Growth Community gecreëerd! 
The Growth Community is een exclusief netwerk van ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en begrijpen dat dit alleen kan met de juiste mindset. Binnen deze community word je gestimuleerd om aan je mindset te blijven werken. Door hier samen ruimte voor te maken word je geholpen maar help je ook elkaar om nóg succesvoller je bedrijf te kunnen runnen. Én met meer plezier en gemak.

IMG_2547

Wat kun je verwachten  van The Growth Community?

1 Maandelijkse Community Call:

Exclusieve inzichten en tips van Edwin & Julia.
Inspirerende verhalen van mede-ondernemers.
Interactieve sessies om direct vragen te stellen.

2 Live Events (Minimaal 2 Keer per Jaar):

Fysieke bijeenkomsten om te netwerken.
Workshops en paneldiscussies van experts.
Kans om prijzen te winnen bij elk evenement.

3 Besloten Platform voor Ondernemers:

Stel direct vragen aan de community.
Persoonlijke interactie met Edwin & Julia.
Toegang tot exclusieve resources en informatie.

 

Word lid van The Growth Community!

De kosten zijn € 2995,- per jaar of betaal in 7 termijnen

Great things never came from comfort zones!

Stel je voor hoe het zou zijn om lid te zijn van een community waar iedereen elkaar kent, begrijpt en ondersteunt. Dat zou toch geweldig zijn? We zijn ervan overtuigd dat jij met jouw kennis en ervaring een waardevolle toevoeging bent aan onze groep. Wacht niet langer, en ontdek wat onze Growth Community voor jou kan betekenen.

IMG_2441