Show Order Summary
€99.00
Product Subtotal
Materclass financieren  × 1 99.00
Subtotal 99.00
Total 99.00

Klant informatie

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotal
Materclass financieren  × 1 99.00
Subtotal 99.00
Total 99.00

Payment

  • Pay with your credit card via Stripe.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacy policy.

Masterclass financieren

Ontdek hoe je als mkb-ondernemer financiering kunt vinden voor je innovatie tijdens de Masterclass Financiering op 2 april om 9:00. Leer strategieën en inzichten om effectief kapitaal aan te trekken voor jouw bedrijf. Schrijf je nu in en krijg waardevolle kennis over het financieren van jouw onderneming.

Testimonials

Ik was op zoek naar nieuwe manieren om mijn bedrijf te laten groeien, en de Profit Blueprint training heeft me precies dat gegeven. De stapsgewijze lessen en waardevolle inzichten hebben me geholpen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de impact die deze training op mijn succes heeft gehad.
Anna Raap
De Profit Blueprint training heeft mijn perspectief op ondernemen volledig veranderd. Dankzij de heldere en praktische strategieën heb ik mijn bedrijf kunnen laten groeien en mijn winst drastisch kunnen verhogen. Een absolute aanrader voor ambitieuze ondernemers!
Dylan Pels

©2023 Edwin & Julia - All Rights Reserved

Ons gratis E-Book:

'In 10 stappen slimmer ondernemen'

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het E-Book waarin we je leren hoe je jouw bedrijf slimmer kunt organiseren in 10 eenvoudige stappen om meer succes te behalen.