Bereik meer met je bedrijf en creëer meer tijd voor leuke dingen in het leven!

Als ondernemer weet je dat het runnen van een bedrijf veel energie en tijd kost. Maar wat als we je vertellen dat het mogelijk is om meer te bereiken met je bedrijf en tegelijkertijd meer tijd te hebben voor leuke dingen in het leven?

Onze training Growth Accelerators biedt je de tools en strategieën die je nodig hebt om je bedrijf te structureren en te laten groeien, zodat het onafhankelijk van jou kan draaien. Hierdoor creëer je meer tijd voor jezelf en kun je je richten op de dingen in het leven die er echt toe doen.

Growth Accelerator programma

In korte tijd hebben we ons droomleven gecreëerd, zijn financieel onafhankelijk en zijn in staat om ondernemingen snel te laten groeien in waarde en omzet. Wij zijn ‘verslaafd’ aan groei en vinden het ontzettend gaaf om dit aan andere ondernemers te leren. Inmiddels hebben we meerdere bedrijven geholpen met groei en verkoop. 

Het Growth Accelerators model geeft u het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming.

Op weg naar succes hebben we ook de nodige fouten gemaakt en hoe fijn zou het zijn als je weet wat dat zijn en hoe je ze kunt vermijden? Wij delen onze kennis graag met u, zodat uw groeiproces soepeler verloopt dan wij.

In onze vrije tijd lezen we veel boeken en volgen we graag seminars van succesvolle ondernemers en coaches. Onze ervaring met deze knowhow hebben we gecombineerd in een programma waarin we je coachen en onze kennis delen door middel van video’s, oefeningen en persoonlijke videogesprekken.

Het doel is om na acht weken in staat te zijn om de waarde en omzet van uw bedrijf te laten groeien.

We hadden dit succes nooit verwacht en we zien nog steeds elke dag het belang van een sterk bedrijfsplan. Anderen merkten dit ook op en we kregen vragen van andere ondernemers, zoals: Wat is jullie geheim? Hoe hebben jullie deze verkoopsucces in zo’n korte tijd bereikt? En willen jullie ons hierbij helpen?

In eerste instantie wisten we niet precies wat je moet doen om een onderneming snel te laten groeien, we hebben dit geleerd door heel veel fouten te maken om het de volgende keer beter te doen. We hebben hiervoor niet gestudeerd, want er bestaat geen opleiding die je leert een onderneming verkoopklaar te maken. We zien het dan ook als onze verplichting om onze ervaringen te bundelen en te delen. Zodat andere ondernemers niet dezelfde fouten hoeven te maken die ons veel geld hebben gekost. Daarom hebben we dit programma ontwikkeld waarin je je hele bedrijf opnieuw structureert, zodat deze soepel loopt en jij als ondernemer meer tijd hebt voor dingen die je echt leuk vindt of anders je bedrijf verkoopt zonder dat je nog jaren in het bedrijf moet blijven werken. Dus laten we aan de slag gaan met hoe jij je onderneming verkoopklaar kunt maken.

Growth Accelerator Programma

Het Growth Accelerators-programma is een unieke, uitgebreide oplossing, ontworpen om jouw bedrijf zijn volledige potentieel te laten bereiken. Het bestaat uit strategische planning, geavanceerde bedrijfsinformatie en prestatiebeheer.

Ons Growth Accelerators-programma is vooral bedoeld voor bedrijven en organisaties zoals die van jou, die hun activiteiten willen uitbreiden, hun prestaties willen verbeteren en duurzame groei willen realiseren.

De tijd die nodig is om resultaten te zien, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van jouw bedrijf, de marktomstandigheden en de specifieke strategieën die worden geïmplementeerd.

 Ons Growth Accelerators-programma onderscheidt zich door onze holistische benadering van bedrijfsgroei. We bieden geen generieke oplossingen, maar analyseren jouw bedrijf grondig om een op maat gemaakt groeiplan te ontwikkelen.

Jouw bedrijf kan op veel manieren profiteren van dit programma. Je kunt verbeterde prestaties, uitgebreide bedrijfsactiviteiten en mogelijk een hogere winstgevendheid verwachten.

Growth Accelerator model

Het E&J Growth Accelerators programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming. In acht lessen leer je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

In de module “Het Fundament” van onze ondernemerstraining leer je de essentiële principes van het opbouwen van een succesvol bedrijf. Je leert waarom het belangrijk is om ervoor te zorgen dat je bedrijf zonder jou kan draaien, zodat je meer vrijheid en flexibiliteit hebt als ondernemer. Daarnaast behandelen we de kracht van netwerken als de grootste succesfactor voor groei. Met praktische tips en tools helpen we je om deze principes toe te passen in jouw eigen bedrijf en om een stevig fundament te leggen voor verdere groei.

Deze sessie wordt gegeven door Ton van de Ven, Global networker.

In deze module leer je hoe je vanuit het perspectief van de klant kunt denken en hoe je je product of dienst beter kunt afstemmen op hun behoeften. Je krijgt praktische handvatten om je perfecte pitch te ontwikkelen en te oefenen, zodat je in staat bent om je boodschap effectief over te brengen.

Tijdens de coaching sessie met Julia Kizimenko krijg je persoonlijke feedback en tips om je pitch nog krachtiger te maken. Zo kun je potentiële klanten beter overtuigen en je bedrijf laten groeien.

In deze sessie leer je hoe je de stappen bij het leveren van jouw product of dienst kunt stroomlijnen en hoe IT hierbij kan helpen. Je krijgt inzicht in hoe je personeel hierin een rol kan spelen en waarom het belangrijk is om deze processen te optimaliseren voor de groei van jouw bedrijf.

Bart Bosch,  ondernemer, investeerder, Winst Adviseur en Profit First Professional, begeleidt deze sessie. Hij zal je praktische handvatten geven om de financiële processen binnen jouw bedrijf te optimaliseren. Hij leert je hoe je de geldstromen van jouw bedrijf goed kan managen, wat de invloed hiervan is op een financieel gezond en winstgevend bedrijf, en op jouw persoonlijke gezondheid.

Deze module is de perfecte kans om je verkoopvaardigheden te verbeteren door te leren van de meester in het vak, Peter Heerlien. Leer hoe je de energie van een klant kunt begrijpen en hoe je deze kunt gebruiken om je verkoopproces te optimaliseren. In deze coaching sessie zal Peter Heerlien zijn jarenlange ervaring delen en je voorzien van praktische tips en technieken om je sales te verbeteren. Ontdek hoe je vanuit de klant kunt denken en hoe je je product of dienst optimaal kunt afstemmen op de behoeften van je klant. Na deze sessie zul je in staat zijn om op een effectieve manier je verkoop te vergroten en je bedrijf te laten groeien.

In deze module staan partnerschappen centraal. Je leert waarom deze een vitaal onderdeel zijn van de groei van je bedrijf en hoe je partnerschappen kunt aangaan. In de coaching sessie ga je samen met Julia opzoek naar de juiste type partners om je bedrijf verder te laten groeien. 

Daarnaast krijg je inzicht in de verschillende soorten partnerschappen en hoe deze kunnen bijdragen aan het vergroten van je bereik en het versterken van je merk. Je leert hoe je potentiële partners kunt benaderen en wat belangrijk is bij het opstellen van een samenwerkingsvoorstel. Tijdens de coaching sessie krijg je de kans om jouw ideeën te delen en samen met Julia te kijken naar welke partners het beste bij jouw bedrijf passen.

Het gebruik van een database kan de toegevoegde waarde van je bedrijf tastbaar maken en daarmee een belangrijk onderdeel van je succes worden. Maar waarom is een database eigenlijk onmisbaar en hoe leg je deze goed vast? In deze module leer je alle ins en outs van het gebruik van een database, inclusief tips en tricks om deze goed te onderhouden en te beheren. De sessie wordt begeleid door Folkert Louwsma, een expert op het gebied van databasemanagement. Leer hoe je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen door middel van een effectieve en goed onderhouden database!

Wist je dat je merk een van de belangrijkste onderdelen is van het succes van jouw onderneming? In deze module leer je hoe je stap voor stap kunt bouwen aan jouw merk, zonder dat je direct op het NOS Journaal hoeft te verschijnen. Daarnaast ga je in de coaching sessie samen met Susanne van Boom aan de slag om te leren hoe je zelf met je mobiele telefoon een perfecte bedrijfsvideo kunt maken om jouw merk te versterken. Leer hoe je een sterke merkidentiteit creëert en een onuitwisbare indruk achterlaat bij jouw doelgroep!

Deze module draait om jou, de drijvende kracht achter je bedrijf. Wat is jouw plan en waar wil jij naartoe? Edwin Schaafsma deelt verschillende strategieën om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen en jouw persoonlijke groei als ondernemer te stimuleren.

FAQ

Al sluiten we het programma af na acht weken, we hopen dat je zulke waardevolle contacten hebt opgedaan dat je ook na het traject nog veel contact zult houden. In sommige gevallen is het mogelijk om na het online programma individuele coaching van Edwin & Julia te ontvangen of hen als investeerder bij je bedrijf te betrekken,

Al sluiten we het programma af na acht weken, we hopen dat je zulke waardevolle contacten hebt opgedaan dat je ook na het traject nog veel contact zult houden. In sommige gevallen is het mogelijk om na het online programma individuele coaching van Edwin & Julia te ontvangen of hen als investeerder bij je bedrijf te betrekken.

Dan is dit programma perfect voor je. Door het kijken van de video’s en de calls met je groep zul je ontdekken wat mogelijke groeidoelen zijn en zul je zelfs groter gaan denken dan je nu al doet!

Ja! Verkoopklaar wil niet zeggen dat je het bedrijf hoeft te verkopen. Het betekent dat het bedrijf zonder jou kan en dat je niet meer ‘het hart’ van de zaak bent. Je hoeft het dus niet te verkopen, maar het draait wel door zonder jou zodat jij je kunt richten op nieuwe projecten, bedrijven of privézaken.

Schrijf je in voor het Growth Accelerator programma

Of we kunnen helpen met dit succes? Volmondig ja en daarom ook dit programma waarin we ondernemers als jou inzicht bieden in hoe je je onderneming verkoopklaar maakt, binnen een jaar!

Ons achtweekse programma kun je aanschaffen voor €5.995,- of betaal in 7 termijnen

,