Wij zijn Edwin & Julia

In korte tijd hebben we ons droomleven gecreëerd, zijn financieel onafhankelijk en zijn in staat om ondernemingen snel te laten groeien in waarde en omzet. Wij zijn “verslaafd” aan groei en vinden het ontzettend gaaf om dit aan andere ondernemers te leren. Inmiddels hebben we meerdere  bedrijven geholpen met groei en verkoop. Daarbij hebben we ook de onnodige fouten gemaakt en hoe fijn zou het zijn als je wist welke fouten dit waren en hoe je ze kon voorkomen? 

Play Video
Play Video

Wij helpen ondernemers naar succes!

Graag delen we onze kennis met jou zodat jij het groei proces soepeler verloopt dan dat wij dit hebben gedaan. In onze vrije tijd lezen we ontzettend veel boeken en volgen graag seminars van succesvolle ondernemers en coaches. Onze ervaring gecombineerd met deze know how hebben we uitgewerkt in een programma waarbij we je coachen, onze kennis delen middels filmpjes, oefeningen en persoonlijke video calls. Het doel is dat je na acht weken in staat bent om je onderneming te laten groeien in waarde en in omzet.  

Bedrijfsgroei hoort geen obstakel te zijn

Zonder de juiste kennis van ondernemen en een goed groeiplan blijf je vastzitten in….

Herken je de volgende hobbels in je onderneming?

Wij helpen ondernemers te groeien in hun strategie en werkwijze:

Onafhankelijk zijn, vrijheid om te doen wat je wilt
en meer omzet.

Jouw deelname geeft je alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Voor een eenmalige investering van €4995,- heb je toegang tot kennis die jouw bedrijf nu én in de toekomst groot maakt. 

In plaats van werken IN je bedrijf, hoor jij te werken AAN je bedrijf!

Met het groeiplan van E&J Growth Accelerators leer je hoe je als ondernemer tijd maakt voor groei, hoe je die groei realiseert en hoe je jouw bedrijf verkoopklaar kunt maken zónder dat het bedrijf afhankelijk is van jou. Zodat je niet alleen blijft dromen van je doelen, maar ze werkelijkheid ziet worden.

Videocontent

Wekelijks een nieuwe element van het groeiplan dat je in je eigen tijd verwerkt, acht weken lang. Na een jaar consequent toepassen, is jouw bedrijf verkoopklaar!

Coaching Calls

Elke week een call met je groep en Edwin & Julia om je te challengen en uit je comfort zone te halen. Acht weken gefocust op jouw groei.

Netwerk contacten

Jouw coachingsgroep geeft je toegang tot een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die bezig zijn met groei. Je ondersteunt elkaar.

Ik ben Edwin Schaafsma

“Blijven leren en zelfreflectie zorgt ervoor dat je scherp blijft in je bedrijf. Feedback is de beste manier om jezelf en je bedrijf te laten groeien! Als we niet meer groeien/veranderen, kunnen we onze passie verliezen en stranden we in een routine. En geloof me er is niet meer geestdodend dat routine. Een manier om dit te voorkomen is zelfontwikkeling. Vaak weten we dit niet maar onbewust drijft iedereen naar zelfontwikkeling. Ook al gegeven ze het niet toe. Zelfontwikkeling is namelijk een basisbehoefte van een mens en dus streeft iedereen hiernaar, meestal onbewust. Je hebt het zelf niet in de gaten!”

Ik ben Julia Kizimenko

“Wij zien veel ondernemers te lang nadenken voordat ze hun product of dienst daadwerkelijk op de markt brengen. Ze doen eindeloos marktonderzoek, spenderen veel tijd de ontwikkeling voordat ze daadwerkelijk gaan verkopen. In mijn ogen is dat een heel menselijk gedrag van niet durven te verkopen.

En waarom vinden we dan marktonderzoek onzin?
In onze ogen is marktonderzoek weggegooid geld! Er is simpelweg een groot verschil in wat mensen zeggen en doen. Mensen geven vaak sociaal gewenste antwoorden, of zeggen ze dat ze het zouden kopen omdat ze je willen pleasen. Het wordt pas echt als ze er geld voor betaald hebben.”

julia1

Alles wat wij weten over ondernemen en groei,
leren wij jou

Growth Accelerator Programma

€4.995,00

Ontdek in 8 weken hoe je de waarde en omzet van je onderneming laat stijgen.

Verdubbel jouw onderneming binnen één jaar.

Nieuws en blogs

Neem contact op

Graag delen we onze kennis met jou zodat jij het groei proces soepeler verloopt dan dat wij dit hebben gedaan. In onze vrije tijd lezen we ontzettend veel boeken en volgen graag seminars van succesvolle ondernemers en coaches.

Vraag terugbelverzoek aan

Als je met ons adviesteam wilt spreken, neem dan contact met ons op via dit contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onafhankelijk zijn, vrijheid om te doen wat je wilt
en meer omzet.