Onze Partners

Mahsa van der Vaart
Coach en Ondernemer

Mahsa heeft ruime ervaring in de zakenwereld, o.a. als Human Resources manager en trainer. Mahsa is eigen ondernemer en ze coacht startende ondernemers, coachen is haar grote passie geworden en zij is één van de coaches van ons programma:
Start je bedrijf succesvol in 10 dagen!

Ondanks dat werken in bedrijven Mahsa enorm goed af ging, zij iedere ladder beklom en genoot van alle uitdagingen, merkte ze toch: Ik wil niet meer voor een werkgever werken, ik wil zelfstandig zijn en mijn eigen dromen najagen!

Dat doet ze sinds vijf jaar vanaf het schitterende Curaçao, ze heeft daar haar eigen onderneming en ze coacht ondernemers, o.a. met de door haar ontwikkelde training:
Hoe je een online bedrijf start.

Wat Mahsa zo uniek maakt is haar onuitputtelijke energie en optimisme. Haar persoonlijke slogan is: “Believe in yourself & trust the proces” en dit heeft voor haar tot grote successen geleid. Hoe je dit toepast op je eigen onderneming deelt ze graag met anderen, zo ook de kennis die ze heeft opgedaan in de zakenwereld en de wijsheid die ze met talloze workshops en trainingen vergaard heeft. Ze is enorm leergierig en een echt mensen mens, kan zich afstemmen op het individu en houdt er gelijktijdig enorm van om met grote groepen te werken. “Het gaat om de hele ervaring van een training, niet zozeer de sheets maken een blijvende indruk en geven de startende ondernemer het vertrouwen, maar de energie en de inspiratie, dat motiveert”

Finops
E&J Growth Accelerators
E&J Marketing
E&J Capital

Factris
Kievit Hoveniers
Dutch Assets Group
Fairwater
Telefactory
WeCare
Gigastunter
Pargroup
DHF Capital

 

Sjakes
Harswebshop

ABN Amro Bank

Rabobank

ING Bank