Start je bedrijf succesvol in 10 dagen!

Hoe word ik ondernemer? Door het te doen! Blijf dichtbij jezelf, maak je situatie inzichtelijk en ga de uitdaging aan. In tien dagen helpen we je te starten.

Yes! Wij bieden onze nieuwste training aan: Start je bedrijf succesvol in 10 dagen!

Een online training van slechts tien dagen die je op een uiterst efficiënte manier leert hoe te beginnen aan dé onderneming die:

-Voortkomt uit jouw roeping en passie
-Voorbereid is op de mogelijke uitdagingen
-Een sterk fundament in zich heeft voor groei en ambitie

 

Schrijf je direct in!

De training kun je aanschaffen voor €995.-

Misschien wil je een onderneming starten waar je al lang van droomt maar weet je niet goed waar te beginnen, zijn er teveel zaken waar jij je onzeker over voelt.
Misschien wil je een onderneming beginnen om die snel te laten groeien en weer te verkopen omdat jouw passie het initiatief nemen is, maar hoe pak je dat aan?

Hoe dan ook, jij wilt een onderneming starten en deze training biedt de extra steun in je rug met alle informatie en kennis die essentieel is om succesvol te zijn.

DE MODULES

Een vliegende start!

De training – Start je bedrijf succesvol in 10 dagen! – is opgebouwd uit de volgende vijf effectieve modules die jou goed voorbereiden en je zelfvertrouwen doen stijgen zodat jij die vliegende start kunt gaan maken.

  1. Roeping

  1. Beren op de weg

  1. Samenwerking

  1. Financiën

  2. Start met verkopen

In de eerste module gaan we samen je roeping verduidelijken want de roeping van de ondernemer is zó essentieel voor het succes van de onderneming. Als jij werkelijk gelooft in dat wat je wilt gaan doen en gaat aanbieden is dat jouw drijfveer en motor. Door je roeping dicht bij jezelf te houden kan jouw onderneming je energie geven en daarmee voed jij weer jouw bedrijf!

In de tweede module gaan we inzicht creëren in de beren die je op je weg ziet staan, uiteraard hoort het erbij dat je onzekerheden hebt. Echter, hoe meer je voorbereid bent op de mogelijke problemen die zich kunnen gaan voordoen hoe sterker je staat. Zo kun je deze problemen ombuigen naar uitdagingen.

Samenwerken met anderen kan je helpen, het is niet zo dat je als ondernemer alles alleen moet doen. Sterker nog, wij geloven dat samenwerken erg belangrijk is, bijvoorbeeld voor de groei van je onderneming. Het is wél heel goed om te weten wat voor soort samenwerking je nodig hebt, wat je ervan wilt en op welke termijn. Bij aanvang en in de toekomst, wat voor afspraken je met mensen kunt maken, wat is verstandig? Denk goed na over je positie en de verhoudingen.

Ondernemerschap is een pad, dat bewandel je stap voor stap. Financieel een stevige bodem creëren gaat dus ook stapsgewijs. Tijdens deze module zoeken we samen je financiële wensen uit en daarmee de route die daar naartoe leidt. Een sterk financieel plan is ‘key’ om houvast en flexibiliteit te bieden aan je bedrijf, wat daar bij komt kijken en waar je aan dient te denken behandelen in deze vierde module.

De laatste module heet Start met verkopen, hier komt het natuurlijk allemaal bij elkaar en begint misschien een voor jou spannende tijd. Bij de start van je onderneming zal je waarschijnlijk voor een periode even niet zoveel verdienen en wat in deze fase essentieel is, is de liquiditeitsbegroting.
Daar besteden wij dus ruim aandacht aan en vervolgens aan hoe jouw product of dienst te verkopen.
Een duidelijk product van een oprechte ondernemer verkoopt zichzelf, wees daarom oprecht en ben duidelijk over wat de doet of aanbiedt. Dat werkt altijd, hiermee gaan we aan de slag tijdens de laatste module van deze mooie training.

Tot Slot

Na deze training start jij misschien de onderneming waar je lekker van kunt gaan leven met blik op de toekomst, met de juiste balans. Of werk je juist toe naar een verkoopbare onderneming binnen een gegeven periode.

Wanneer dat je insteek is raden we je aan om ook aan onze vervolgtraining deel te nemen.
In ‘Binnen een jaar verkoopklaar’ helpen we je een volgende stap te zetten in je onderneming. Hoe eerder je die kennis toepast in je bedrijf, des te meer vrijheid je zult ervaren.

Start je bedrijf succesvol in 10 dagen!

Ben je enthousiast geworden en wil je deelnemen bestel hieronder dan direct je plek in de training.

De training kun je aanschaffen voor €995.-