Trainingen

Welkom bij ons aanbod van trainingen!
 
Ben je een ambitieuze ondernemer die wil groeien en zichzelf wil ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze trainingen zijn gericht op het vergroten van jouw kennis, vaardigheden en inzichten op het gebied van ondernemerschap. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang ervaring hebt, onze trainingen zorgen dat je als bedrijf en als mens gaat.
 
Wacht niet langer en investeer in jezelf en jouw bedrijf. Bekijk ons aanbod van trainingen en schrijf je vandaag nog in!
300470_8646

EJ Growth Accelerator

Het E&J Growth Accelerators programma is het meest complete groeiplan voor het verhogen van de omzet en het groeien van je onderneming. In acht lessen leer je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

Verdienmodellen

Heb je het gevoel dat je veel tijd en energie in je bedrijf steekt, maar dat je omzet niet groeit? Wil je graag meer inzicht in hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en meer geld kunt verdienen? Dan is deze training iets voor jou! Tijdens deze online training leer je verschillende verdienmodellen kennen en ontdek je hoe je deze kunt toepassen op jouw eigen bedrijf. Door de inzichten uit deze training kun je jouw eigen verdienmodel optimaliseren en direct aan de slag gaan met het realiseren van meer omzet.

Kickstart je bedrijf

In onze workshop leer je hoe je je bedrijf in waarde kunt laten stijgen in 10 stappen hoe deze verkoopklaar maakt, binnen een jaar!