Kickstart je bedrijf

In 10 dagen een gezonde basis voor jouw bedrijf

18 augustus om 19:30

Jij leert om...

Edwin spreekt over de lessen die hij en Julia hebben moeten leren als ondernemers. Samen hebben ze tal van bedrijven opgericht of laten groeien. In deze online workshop deelt hij zijn 5 belangrijkste inzichten en de 8 cruciale onderdelen van ieder bedrijf.

Kijk naar succesvolle mensen, leer van ze en doe ze na

Meld je direct aan voor dit webinar en start jouw bedrijf direct goed!

Financieel onafhankelijk zijn, vrijheid om te doen wat je wilt en jouw passie volgen.

Creëer waarde en vergroot je omzet met ons

Nadat wij 6 jaar geleden in het diepe sprongen zagen we ons factoring bedrijf in vier jaar tijd groeien naar een omzet van €400,000,000. Na twee jaar ondernemen kochten we 22 appartementen voor de verhuur. En in het derde jaar, verhuisden we naar Spanje en stuurden vanuit daar onze bedrijven aan. We brachten een uitzendbureau van een omzet van 4 ton per maand in zes maanden naar €1,4 miljoen per maand en verkochten ons eigen verzekeringskantoor aan ABN AMRO en later Rothschild. Daarna hebben we een internationale payroll organisatie opgezet dat binnen een half jaar een omzet van € 3.000.000 draaide.

Dat lijkt een succesvol droomleven en inmiddels is dat het ook, maar in al die jaren hebben we veel fouten gemaakt, veel geld verloren, met verkeerde mensen zaken gedaan en bedrijven gehad die aanmodderden. We zagen in dat groei niet vanzelf komt. We leerden van onze fouten en met elke nieuwe onderneming, konden we sneller en groter groeien. Graag leren we jou hoe jij hetzelfde kunt bereiken! 

product_image

Schrijf je in voor het webinar

Of we kunnen helpen met dit succes? Volmondig ja en daarom ook deze cursus waarin we ondernemers als jou inzicht bieden in hoe je je onderneming verkoopklaar maakt, binnen een jaar