Verdien Meer en Werk Slimmer: Leer als Ondernemer de Kunst van het Slimme Werkkapitaal!

Verdien Meer en Werk Slimmer

We organiseren een exclusieve online masterclass op 2 april om 9.00 waarbij jij de kans hebt om erbij te zijn, zelfs als je geen lid bent. Ik weet dat je altijd op zoek bent naar manieren om meer geld te verdienen en snellere groei te realiseren, zowel zakelijk als privé. Nou, deze masterclass gaat je daar zeker bij helpen!

Verdien Meer en Werk Slimmer1

Weet je, ik heb zelf altijd veel gehad aan het begrijpen van geld. Hoe meer je begrijpt van zowel zakelijk als privé geld, hoe meer je kunt verdienen en hoe sneller je kunt groeien. Geld kan echt als een vliegwiel werken, zolang je maar weet hoe je het moet inzetten.

Ik zie zo vaak dat ondernemers lang moeten wachten op betalingen van hun klanten, waardoor hun geld vast komt te zitten. Dat belemmert vaak de groei van hun bedrijven. Maar daar houdt het niet op…

Een ander ding waar ondernemers tegen aanlopen, is dat veel ondernemers voornamelijk hun eigen geld gebruiken om hun bedrijf te runnen. En weet je, dat is zo’n gemiste kans! Er is een veel betere manier om te groeien, namelijk OPM (Other People’s Money), zoals financiering van een bank of andere partij. Als je OPM gebruikt, kun je je eigen geld weer investeren in privébezittingen. Het is als een win-win situatie, waarbij je zakelijk groeit en je privéleven er beter uitziet.

Verdien Meer en Werk Slimmer2

En guess what?

Ik geef een masterclass speciaal gericht op ondernemers en geld op 2 april van 9.00 tot 10.30 in de ochtend. De masterclass duurt een uur en je hebt daarna geruime tijd om je vragen te stellen.

Tijdens de masterclass gaan we dieper in op onderwerpen zoals:

  • Hoe geld werkt en hoe laat je het voor jou werken?
  • Optimaal financieren van bedrijfsactiviteiten
  • Optimaal financieren voor zakelijk succes en welke keuzes je hebtWelke kansen je mogelijk laat liggen (zoals beschikbare subsidies)
  • Welke vormen van OPM zijn er en hoe haal je dit op?
  • Hoe zorg je ervoor dat je door het gebruik van OPM, meer privegeld kunt investeren voor een betere financiele positie.
Verdien Meer en Werk Slimmer3
Verdien Meer en Werk Slimmer4

Ik weet dat dit echt levensveranderende inzichten voor je gaat opleveren, dus waar wacht je nog op?

Meld je nu aan en ontdek hoe je als ondernemer kunt zorgen voor meer geld, zowel zakelijk als privé. Ik kan niet wachten om je daar te zien!

Je kan de masterclass aanschaffen voor € 99,-