Femi.works groeit binnen een jaar met wel 443%!

Femi.works groeit binnen een jaar met wel 443%!

Drie ondernemers van het bedrijf Femi.works namen in 2021 deel aan de Growth Accelerator training en met groot succes! Zij groeide met maar liefst 443% en daar zijn wij als coaches heel erg trots op. Zo’n succesverhaal delen wij natuurlijk graag.

Voor Femi.works heeft deelname aan de training dus voor enorm veel progressie gezorgd, Femi groeit momenteel heel hard en het einde van deze groei is nog lang niet in zicht. Ten opzichte van het eerste kwartaal van vorig jaar groeide het bedrijf met het spectaculaire getal van 443%. Haar unieke marktpropositie slaat aan bij zelfstandig professionals en opdrachtgevers.

Femi.works is een projectbemiddelingsbedrijf voor ZZP-ers in o.a. de elektrotechniek, installatietechniek en bouw. Sinds 2020 koppelen zij zelfstandigen aan opdrachtgevers en ondersteunen projectmatig diverse technische projecten. De modules uit het programma hebben bijgedragen aan een verbetering van diverse bedrijfsaspecten, zo leerden zij meer over hoe de door hen aangeboden dienstverlening als een product te benaderen. Door de Sales plannen daarop aan te sluiten werden de sales effectiever en zagen zij hun omzet enorm groeien.

Zij werkten hun visie op dienstverlening verder uit, wat resulteerde in een verdrievoudiging van de opdrachten en een uitbreiding van de dienstverlening.

Sinds 2022 werkt Femi.works met unieke software, het belang van systematisch werken en de belangrijke rol die IT kan spelen in de groei van elk bedrijf wordt in het Growth Accelerator programma uitgebreid behandeld en de uitwerking hiervan binnen Femi.works is een schoolvoorbeeld van goed dit werkt. Femi.works heeft in 2022 belangrijke partnerships gesloten. Een vitaal onderdeel van het Growth Accelerator programma is de module partnerships, Femi.works heeft hier fantastisch op in gespeeld en zodoende ook financieringen geregeld en aandeelhouders aangetrokken.

Verder hebben zij sinds begin dit jaar personeel aangenomen en kantoren in Breda, Amersfoort en Sittard geopend. Kortom zij zijn enorm uitgebreid. Femi.works verwacht voor 2022 een totale groei van 553% ten opzichte van 2021. We zijn superblij voor Femi.works en haar enthousiaste ondernemers!

Één ding is zeker, Femi.works is nog lang niet klaar met de ontwikkeling van haar dienstverlening en Femi.works is daarmee een perfect voorbeeld van hoe het Growth Accelerator programma in zeer korte tijd heel veel goeds betekent voor de groei en omzet van je bedrijf.

 

Andere berichten

Schijf je in voor ons Nieuws

Ons gratis E-Book:

'In 10 stappen slimmer ondernemen'

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het E-Book waarin we je leren hoe je jouw bedrijf slimmer kunt organiseren in 10 eenvoudige stappen om meer succes te behalen.